Categorie archief: FASHION

OUTFIT

Hee lieve lezers! Vorige week ontving ik deze mooie horloge van Morris Ivy. Op de foto’s draag ik de Frosted Rose Gold Leopard. Ik vind de horloge erg chique en goed te combineren met bijna elke outfit. Deze maand heeft Morris Ivy een hele leuke actie: bij aankoop van een horloge in alle Mesh varianten krijg je de Leopard of de Zebra strap er gratis bij! Neem dus gauw een kijkje op de website (; Verder droeg ik groene overknee laarzen van Steve Madden, een witte coat van de Zara, een grijze broek en lichtroze trui van de H&M en een groen tasje die ik onlangs heb gescoord bij de Primark. En wonderbaarlijk genoeg is die nog niet uit elkaar gevallen, in tegenstelling tot mijn andere aankopen bij de Primark haha. Kisses!

ROTTERDAM

Hey you! Gisteren en vandaag was ik bij een vriendin in Rotterdam. Is het heel erg als ik zeg dat ik nog nooit eerder in Rotterdam was geweest? haha. Maar het is absoluut een stad naar mijn hart, want ik ben nog nooit zoveel McDonalds tegengekomen in een straal van een paar kilometer <3. En ondanks dat het gisterenavond iets té gezellig was en we dus vandaag een kater hadden en het ook nog eens ijskoud was buiten, gingen wij als echte toeristen op pad. En niet om foto’s van de omgeving ofzo te maken hoor, maar van elkaar natuurlijk #instalife haha! En ik heb vandaag prachtige laarzen gescoord. Zoals je ziet op de foto’s! ^^ Ze zijn van River Island en waren in de aanbieding dus dan kan ik ze natuurlijk niet laten staan (; Ook al heb ik al tien dezelfde soort laarzen ghehe… Hugs!

PURPLE

Hey there! Zaterdag was ik met de knappe Anouk in Breda. Ik droeg mijn favoriete laarzen van de H&M die ik vandaag ook in het zwart heb besteld. Jep, ik heb een enorme zwak voor overknee laarzen haha. Verder droeg ik een witte broek van de Zara en een paars truitje en tas van de H&M. Een van mijn favoriete looks (: Daarnaast ontwaakte ik vandaag pas om 2 uur ’s middags uit een 15 uur durende coma, maar het was hoog nodig om even bij te tanken haha! xxx

AUTUMN LOOK

Hey you! Vandaag was het helaas weer lange broeken en jassen weer. Ik droeg een cognac coat van de Only. Vind ‘m prachtig, maar dat ding geeft echt 0 warmte. Het chique witte topje met kraag heb ik vorige week bij de H&M gescoord. De cognac tas en jeans zijn van de Zara en de overknee laarzen zijn van de H&M. De tas valt overigens elke week wel een keer uit elkaar haha. De hengsels zijn totaal niet stevig dus heb ze nu met secondelijm vastgemaakt aan de tas. Ben benieuwd hoelang deze tactiek werkt. Cognac met wit en een mooie jeans is mijn go-to outfit in de herfst. Hugs!