AUTUMN

Hey readers! Vandaag had ik deze outfit bij elkaar geraapt. Ik vind het rokje errrrug leuk ook al zit die alles behalve comfortabel haha. Ik heb net trouwens twee paar goddelijke laarzen besteld van Steve Madden. Ze stonden al een eeuwigheid op mijn wishlist, maar waren vandaag dik afgeprijsd want vandaag is de enige dag in het jaar die ik nog leuker vind dan mijn verjaardag, namelijk: BLACK FRIDAY! <3 Binnenkort show ik mijn nieuwe aanwinsten aan jullie! Hah, ik zit nu trouwens met een oog de aflevering Expeditie Robinson van gisteren terug te kijken en met een oog dit te typen. En ik moet zeggen: ik ben team Soundos. Mensen kunnen haten wat ze willen, maar ik vind haar een topvrouw. Ze is heerlijk aanwezig, heeft zelfspot, doet lekker waar zij zelf zin in heeft en is geen kudde dier die erbij wil horen en leuk wil worden gevonden om zichzelf beter te voelen. Top! XOXO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.